Menu

Advies

Uw visie en strategie van Food en Hospitality zijn koers bepalend voor het vaststellen van het optimale scenario. De conceptontwikkeling begint met een brainstormsessie om de visie over Food en Hospitality te ontwikkelen en helder te formuleren.

De IFC adviseur begeleid de opdrachtgevers op strategisch, tactisch en operationeel niveau bij vragen over food en hospitality. Onze adviezen zijn op maat, praktisch en uitvoerbaar. Wij hebben 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van eten ,drinken en gastvrijheid .

 

Advies:

  • Visie en strategie ontwikkelen.
  • Optimale scenario’s selecteren
  • Bestaande situatie inventariseren
  • Nieuwe situatie ontwerpen en uitwerken
  • Financiële analyse en heldere vergelijking
  • Ontwerpen van nieuwe food concepten
  • Logistiek en personele bezetting verbeteren.
  • Gezonde food assortimenten samenstellen
  • Slimmer inkopen
  • Waste reductie.
  • Quick scan
  • Maatwerk