Menu

PPP-Zorg en IFC bundelen krachten

Twee ambitieuze bedrijven die de afgelopen jaren met succes programma’s ontwikkelden om de prestaties in zorgorganisaties op basis van cliënt- en medewerkers ervaringen te verbeteren, bundelen hun krachten.

Per 1 januari 2019 gaan Positive Perception Program B.V. (PPP-zorg) en de Gastvrijheidsbarometer van IFC B.V. (IFC) samen verder onder de vlag van PPP-zorg. Oprichters Monica Grasveld en Rein Vehmeijer van PPP-zorg verwelkomen oprichter Hans Woolderink van IFC als parttime adviseur sales en coach binnen PPP-zorg.

Een verheugende en logische stap. Beide organisaties maken gebruik van directe feedback van patiënten, cliënten, bewoners, klanten en medewerkers om teamprestaties te verbeteren. Elk vanuit een eigen expertisegebied in de zorg: PPP-zorg is gericht op zorgteams en IFC op facilitaire teams.

Woolderink brengt specifieke kennis, ervaring en netwerk mee op het gebied van Food & Hospitality, ook bedacht Woolderink de zogenaamde Buurtbarometer. Hij omarmt de methodologie en software van PPP-Zorg ten volle: “Ik ben zeer optimistisch over deze bundeling. Laten we de wereld samen een beetje mooier maken – door gezamenlijk op zoek te gaan naar verbeteringen en deze echt te realiseren!”

Monica Grasveld van PPP-zorg vult aan: “Deze uitbreiding is zeer welkom zodat zorgorganisaties met één programma zowel de zorg, als de facilitaire diensten, als overige afdelingen kunnen verbeteren. Ons team van acht ervaren coaches geeft u daarover graag advies.

Begin 2019 is ook de nieuwe versie van de slimme PPP-zorg software klaar met frisse look en feel en nieuwe mogelijkheden, gemaakt door Reports BV. Deze software maakt het nóg eenvoudiger om aan de slag te gaan met het PPP verbeterproces waarmee de afgelopen jaren al zo veel goede resultaten zijn geboekt.”

Over PPP: PPP-zorg is een programma voor professionals en overige dienstverleners in de zorg om met behulp van directe feedback de teamprestaties te verbeteren. De feedback wordt direct rondom de werkvloer georganiseerd. Het team heeft zelf de regie op het verbeterproces, ondersteund door de PPP-zorgsoftware en desgewenst de PPP-zorg coaching en training. PPP-zorg is opgericht in 2012. Meer informatie over het bedrijf staat op www.ppp-zorg.nl.

Over IFC: IFC gaat vanaf 1 januari 2019 verder met advies en interim opdrachten in de Food & Hospitality. IFC is sinds 2000 actief en heeft veel succesvolle referenties. Meer informatie over het bedrijf staat op www.ifcgroep.nl.

 

Voor vragen of andere informatie over deze fusie kunt u contact opnemen met:

Mevr. M. Grasveld; monica.grasveld@ppp-zorg.nl 06-23365871

Dhr. H. Woolderink; hans.woolderink@ppp-zorg.nl 06-53192707

PPP zorg