Menu

Onderzoek

De Gastvrijheidsbarometer en PPP-zorg gaan samen verder onder de vlag van PPP.

Beide organisaties maken gebruik van directe feedback van patiënten, cliënten, bewoners, klanten en medewerkers om teamprestaties continu te verbeteren.

 

  • PPP-Zorg

PPP-zorg is een programma voor zorgverleners om de teamprestaties te verbeteren. Uitgangspunt is dit zoveel mogelijk direct “rond the job” te organiseren. Het zorgteam heeft zelf de regie op het verbeterproces, ondersteund door de PPP-zorg software en desgewenst de PPP-zorg coaching en training. Het opleiding-en trainingspakket kent naast het standaard introductie pakket een uitgebreid aanbod aan workshops, intervisie bijeenkomsten, trainingen, teamcoaching en individuele coaching

  • PPP-Facilitair

PPP Facilitair brengt de prestaties van de facilitaire afdelingen in kaart. Met deze informatie worden de facilitaire teams gestimuleerd en gemotiveerd om de diensten en services te verbeteren. Het opleiding-en trainings pakket kent naast het standaard introductie pakket een uitgebreid aanbod aan workshops, intervisie bijeenkomsten, trainingen, teamcoaching en individuele coaching. IFC brengt daarnaast specifieke kennis en ervaring mee op het gebied van Food & Hospitality.

  • PPP-Buurt

PPP Buurt brengt de behoeften en wensen van de buurtbewoners in kaart. Zorgorganisaties en gemeentes willen graag weten wat mensen nodig hebben om langer zelfstandig thuis te kunnen wonen. In de praktijk blijkt echter steeds vaker dat langer zelfstandig wonen kan leiden tot eenzaamheid. Daar wordt bij het buurtonderzoek dan ook de nodige aandacht aan besteed. De deelnemers kregen een vragenlijst toegestuurd die op verschillende manieren kan worden ingevuld: op papier, digitaal of tijdens een bezoek aan huis door een interviewer

Een groot percentage van de senioren zijn eenzaam en willen graag in contact komen met andere mensen. Eenzaamheid is de grootste volks ziekte bij senioren en kan eigenlijk eenvoudig bestreden worden. Zorgorganisaties willen graag in contact komen met deze toekomstige klanten, daarnaast zijn er veel zorgorganisaties met ontmoetingsruimte of restaurants die helaas leeg staat. Gemeenten hebben daarnaast de zorgplicht om deze senioren voldoende te ondersteunen.

Coaches

Ons team van 8 ervaren coaches geeft u daarover graag advies.
Vanaf januari 2019 is onze nieuwe slimme software klaar, met frisse look en feel, gemaakt door Reports B.V. Deze software maakt het nóg eenvoudiger om aan de slag te gaan met het PPP verbeterproces waarmee de afgelopen jaren al zo veel goede resultaten zijn geboekt.

 

PPP-zorg:

• Samen meer dan 80 zorgorganisaties

• Directe feedback van cliënten, patiënten en medewerkers

• Teams en medewerkers coachen op zelf continu verbeteren

• Per afdeling of locatie een gerichte aanpak tot verbeteren

• Begeleiding door ervaren zorg- en facilitaire coaches

• Eenvoudige zelf te gebruiken software en apps