Menu

Over IFC

IFC is opgericht op 1 januari 2000, in de begin jaren zijn er professionele grootkeukens ontworpen en gebouwd in opdracht van zorg organisaties. Deze grootkeukens hadden een capaciteit variërend van 500 tot 3000 warme maaltijden per dag. Vanuit de eigen grootkeuken werden de warme maaltijden gekoeld getransporteerd naar de locaties. Op de locaties werden compact keukens ontwikkelt waarin men efficiënt de juiste kwaliteit warme maaltijden kon regenereren en serveren. Daarnaast werden er verschillende voeding teams en processen doorgelicht en zijn er verbeter plannen opgesteld en uitvoert.

Vanaf 2008 zijn er door IFC circa 25 personeel en/of bezoekers restaurants ontwikkelt en gerealiseerd. in deze restaurants werd er gedeeltelijk gewerkt met kant en klare producten en werden gerechten door het keuken team zelf bereidt. Vanuit deze restaurants werd de locatie voorzien in haar eten en drinken behoeften. De grondstoffen en producten werden door de leveranciers rechtstreeks geleverd op de locaties

In 2012 heeft IFC de Gastvrijheidsbarometer geïntroduceerd in de Care en Cure sector. Deze meet en verbeter tool is op 1 januari 2019 samengevoegd onder PPP Zorg.

De rode draad in de IFC geschiedenis is het ontwikkelen, implementeren en borgen van slimme Food en Hospitality concepten. Dit doen wij door gedegen onderzoek te verrichten, praktische adviezen te schrijven en door haalbare implementaties uit te voeren!

 

IFC diensten:

  • Onderzoek
  • Advies
  • Training
  • Interim