Menu

Fan Friday 13 mei 2016

annenborch-logo

 

AANMELDEN FAN FRIDAY 13 MEI

IFC en Fan Factory meten, verbeteren en borgen gezamenlijk de gastvrijheid en de Fan Factor van medewerkers in de zorgsector. Daarom nodigen wij onze relaties uit voor onze Fan Friday-bijeenkomsten bij verschillende opdrachtgevers in de zorgsector. Tijdens deze Fan Fridays zullen deskundigen uit de praktijk kennis en ervaringen delen. Ook krijgen aanwezigen de gelegenheid om samen met collega’s te brainstormen over verschillende actuele onderwerpen en een kijkje te nemen bij elkaar in de keuken.
Wij nodigen je graag uit voor een inspirerende Fan-Friday bijeenkomst op vrijdag 13 mei 2016 in De Annenborch in Rosmalen. Het thema van de bijeenkomst: De juiste medewerkers maken het verschil.
Het programma
Na een gastvrij ontvangst zullen we in gesprek gaan met de bewoners, medewerkers en de directeur/bestuurder Henk Hermsen van de Annenborch. Nadat we deze inspirerende gesprekken hebben afgerond zullen we de opgedane belevingen gaan ervaren in een rondleiding. Tot slot sluiten we de dag af met een heerlijke lunch. 

Bezoekadres Fan-Friday
Woonzorgcentrum De Annenborch
De Hoef 100
5242 CN Rosmalen

De exacte tijden zijn 09:00 ontvangst – 09:30 start programma en 13:00 afsluiting