Menu

Cedrah

Over Cedrah

Cedrah is een reformatorische stichting die wonen, zorg en welzijn bied aan ouderen in de regio Zuid-Holland. Cedrah heeft woonzorgcentra in Capelle aan den IJssel, Moerkapelle, Vlaardingen en Zwijndrecht en twee serviceflats in Rotterdam. De identiteit van Cedrah is gebaseerd op de bijbel, welke door bewoners, personeel en vrijwilligers worden uitgedragen.

Opdracht

Sinds 2007 ondersteunt IFC Cedrah bij de maaltijdvoorziening op woonzorgcentra Beth-San, Nebo en Amandelhof. Het eten en drinken voor de verschillende locaties is onder de loep genomen en er zijn adviezen gegeven voor het optimaliseren van de bereiding, logistiek en dienstverlening van de maaltijdvoorziening.

Aanpak

Op alle drie de locaties is na een Culinaire Concepten Selectie gekozen voor een restaurant met roomservice concept. Tijdens de nieuwbouw van alle drie de locaties heeft IFC de bouw van de keuken begeleid en zijn verschillende concepten met elkaar vergeleken en doorberekend op economische haalbaarheid. Vervolgens zijn de nieuwe concepten met behulp van IFC geïmplementeerd en de gastenservicemedewerkers getraind en gecoacht in het frontoffice werken en het gebruik van de mobiele buffetwagen.

Interesse?

Maak een afspraak voor een adviesgesprek met een IFC adviseur.

hans_woolderink

Contact

ing. Hans Woolderink

0546-578118

h.woolderink@ifcgroep.nl