Menu

Het laatste nieuws

  • Puur Culinair

    Hoe belangrijk is voeding voor de cliënten die zorg krijgen aan huis of op de locatie van de zorgorganisatie? Wat zijn hun behoeften en wensen? Puur Culinair is eind 2017 actief gestart met de interviews bij cliënten thuis, op de dagbesteding en binnen de zorgorganisatie van Amarant. Niet alleen de cliënten worden geïnterviewd, ook aan de medewerkers wordt gevraagd hoe zij het voedingsconcept ervaren. Zo kan er intensief worden samengewerkt aan een verbetercultuur en wordt iedereen betrokken bij de verbeterprocessen.

  • Bar-O-Dag “Cliëntervaringen verzamelen”


    Op 16 februari 2018 vertelt Solis hoe zij cliëntervaringen verzamelen en verbeterplannen opstellen en uitvoeren.
    Met IFC-Barometers verzamel je de cliëntervaringen en daarna creëer je de Verbetercultuur m.b.v. de
    Organisatie Verbeter Cyclus.

    Programma & Info
    12:00 – 13:00   Ontvangst met lunch
    13:00 – 13:15   Welkomstwoord
    13:15 – 14:15   Solis
    14:15 – 14:45   Pauze
    14:45 – 16:30   Diverse Workshops
    16:30 – 18:00   Netwerkborrel

    Vanaf 2018 is elk verpleeghuis verplicht om te doen wat in het kwaliteitskader staat.  Hoe kunnen bewoners en naasten hun leven zo goed mogelijk leiden? En hoe kunnen zorgverleners hun werk zo goed mogelijk doen?

    Aanmelden

  • Koffiebeleving gestart bij Parnassiagroep

     

    Deze week gaan we in opdracht van JDE starten met het meten van de koffiebeleving van de medewerkers op de Parnassia groep. De iPad zuil; geleverd door IFC wordt de komende maand ingezet op 5 locaties. Wilt u nu ook weten hoe uw medewerkers de koffie beleven/ervaren? Neem contact met ons op, en wij vertellen u graag meer onder het genot van een kopje koffie. https://lnkd.in/g6fV6UX