Menu

Events van IFC

Bar-O-Dag bij Zorggroep Solis op
16 februari 2018


Vrijdag 16 februari heeft de eerste editie Bar-O-dag van 2018 plaats gevonden bij Zorggroep Solis. De deelnemers werden gastvrij ontvangen met een heerlijke lunch uit eigen keuken.
De dag startte met een welkomstwoord van Peter Smoorenburg en Hans Woolderink.
De forumdiscussie werd begeleid door Marcel van Oosterwijk. Met veel interactie vanuit de zaal, werden er belangrijke punten ter discussie gesteld.
Pieter van der Wal gaf een interessante presentatie over het “Warm Welkom” bij ZinZia.
Als afsluiter namen William van Leeuwen en Margreet Homringhausen van Van Hoeckel het woord en werden we tijdens de presentatie verwend met 3-tal lekkernijen.
Aan het eind was er gelegenheid om te borrelen en na te praten. Iedereen ging naar huis met nieuwe inspiratie en ideeën en een goed gevulde goodiebag.

Inspiratiedag 27 september 2017 

Op woensdag 27 september heeft de inspiratiedag “Jij maakt het verschil” plaats gevonden op de inspirerende locatie ZINlab te Veghel. Dit event hebben we georganiseerd in samenwerking met Van Hoeckel. Diverse sprekers gaven een boeiende presentatie en de workshops waren ook zeer gevarieerd.
We weten nog niet hoe dit event wordt beoordeeld door de gasten, dat laten wij u weten, zodra de eventbarometer is ingevuld. Wij hebben een super goede dag gehad en kijken er zeer positief op terug.

Hierbij een mooie impressie.

15 februari 2017 UMC Utrecht

De Bar-O-dag op het UMC Utrecht was een succes. Deelnemers gaven de bijeenkomst een score van 8.7. Wij willen alle sprekers en deelnemers bedanken die met ons samen deze top dag hebben georganiseerd.

“Een beetje Gastvrij”.

Presentaties van onze sprekers

3 november 2016 Innoforte

De eerste Bar-O-Dag is georganiseerd bij Innoforte. Een inspirerende middag. Ontmoeten, delen, creëren.