Menu

Vacatures

 stagiaires-werven5-2-page-001 

Opzoek naar een leuke, interessante en uitdagende stage?

Ook voor aankomend half jaar zijn wij op zoek naar stagiair(e)s op HBO niveau. Let op: dit betreft geen afstudeerperiode.
Help jezelf en ons te vernieuwen, ontwikkelen en te ondersteunen in verschillende werkzaamheden om samen de Gastvrijheid van Nederland te verbeteren.

Opdracht:
Je gaat onderzoek doen bij een opdrachtgever met behulp van de Gastvrijheidsbarometer. De opdrachtgever is een ziekenhuis of een zorginstelling. Het onderzoek dat wordt gedaan bij de opdrachtgever is gebaseerd op een facilitair vraagstuk, denk hierbij aan hoe de beleving is van het gastenontvangst, maaltijden, activiteiten etc. IFC bereidt je voor en geeft ondersteuning op het Gastvrijheidsonderzoek, door instructie en training. Je gaat 2 dagen per week onderzoek verrichten bij de opdrachtgever en je komt aan de hand hiervan met oplossingen en/of verbeterpunten. Eventueel kan er met de bevindingen direct wat gedaan worden, dan help je mee in het onderzoeken van de beste oplossingen. Drie dagen in de week werk je samen met een facilitair manager en werk je mee aan faciliaire vraagstukken, rapporten en onderzoeken.
Omdat, IFC geregeld events en bijeenkomsten organiseert, vragen we van jou ook inbreng, ideeën en actie.
Je wordt bij IFC gezien als een volwaardige collega die volledig meedraait binnen het bedrijf.

Ben jij energiek, professioneel, ambitieus én een echte aanpakker?
Meldt je dan nu aan door middel van onderstaand contactformulier of stuur een mail naar ilona@ifcgroep.nl!

Ja, ik wil graag stage lopen bij IFC!

Upload hier je C.V.

Open sollicitatie
Op dit moment zijn wij niet opzoek naar medewerkers. Maar ben je toch enthousiast geworden over IFC? Je mag altijd je CV en motivatie sturen naar: info@ifcgroep.nl

Loesje-174x300