Menu

Over IFC

IFC is opgericht op 1 januari 2000.

In de loop der jaren is ons steeds duidelijker geworden dat de klanten mondiger worden en zelf bepalen wat goed is voor hen.

Binnen elke organisatie is of wordt de Gastvrijheid een belangrijk onderwerp! Het is niet alleen gastvrijheid, maar beleving en het creëren van een verbetercultuur. Organisaties moeten meer klantgericht gaan werken om te overleven.
Wanneer men de beleving van bewoners, cliënten, gast/bezoeker en medewerkers kan meten en dit kan vertalen in een score, kan er door de gehele organisatie gericht gewerkt worden om de veranderingen door te voeren.
Om die reden heeft IFC een Gastvrijheidsbarometer ontwikkelt en vanaf 18 april 2012 op de markt gebracht. Steeds meer zien we dat alleen het meten van Gastvrijheid niet voldoende is. Men wil verbeteren binnen de eigen organisatie en binnen het eigen team. Dit kan met onze barometers. Ze worden al voor diverse onderzoeken ingezet.

De barometer van IFC is een tool waarmee men op een leuke en gevalideerde manier de beleving kan meten en de mogelijkheid biedt om een verbetercultuur te creëren.

IFC wil met haar zorgvuldig ontwikkelde tool samen met haar opdrachtgevers werken aan het continu verbeteren van de barometers. IFC is dan ook continu aan het verbeteren en ontwikkelen. Daarbij ontvangen we ook hele goede input van onze klanten.

Ook IFC luistert goed naar haar opdrachtgevers. Samen bouwen wij aan een Gastvrije wereld!

 

Innovatietrofee

IFC is met haar Gastvrijheidsbarometer in 2014 winnaar geworden van de Innovatietrofee, uitgereikt op ‘Welkom in de Zorg’ in de Jaarbeurs te Utrecht.

Onze dienstverlening

  • Gastvrijheidsbarometer

    We bepalen hoe de bewoner de gastvrijheid ervaart en hoe deze van invloed is op het welzijn.

  • Advies

    Samen met de klant selecteren we het culinaire concept, analyseren het bestaande concept en adviseren over het toekomstige concept.

  • Training

    Samen met de klant stippelen we de gastvrijheidroute uit. Deze route wordt omgezet in praktische en operationele uitvoering.