Menu

Onderzoek

Uw organisatie moet een thuis zijn. Een plek waar men zich oprecht welkom voelt!
Belevingsaspecten  zoals voeding, schoonmaak, veiligheid, bejegening, behandeling, zorg, gedrag van de medewerkers, een prettige omgeving, zijn belangrijke onderwerpen voor uw cliënten, bewoners, bezoekers en medewerkers!

Met de barometer van IFC kan men de cliëntervaring en  beleving nauwkeurig achterhalen. Door de juiste vragen te stellen krijgt men de juiste antwoorden.  De interviewers worden door IFC opgeleid. Zij leren hoe ze de vragen moeten stellen en dat doorvragen van groot belang is. Daarmee wordt de meeste informatie vergaard. Met de resultaten kan er daarna elke dag beter op de wensen en behoeften worden ingespeeld. Er ontstaat een verbetercultuur.

De barometers van IFC staan vooral bekend om het onderzoeken van ervaring, de beleving en tevredenheid van cliënten, patiënten, hun netwerk; contactpersonen, familie, verwanten etc. IFC heeft diverse barometers o.a. Buurtbarometer, Schoonmaakbarometer, koffiebarometer .  Er is steeds meer vraag naar verschillende barometers. IFC is hierin flexibel en kan daarom elke aanvraag en onderzoek inrichten. Een organisatie staat of valt met de medewerkers. Zij zijn een belangrijke spil in elke organisatie. Daarom geeft IFC u ook de mogelijkheid om  uw medewerkers te vragen naar de beleving en de tevredenheid van de werkplek, kunnen zij zich ontwikkelen etc. Deze informatie vindt u op de pagina medewerkers barometers.

Bekijk hier onze presentatie over de Gastvrijheidsbarometer.

Instructievideo Meten

Meer informatie over meten. 

Instructievideo Dashboard

Meer informatie over het dashboard.

Men wil naar meer eigen regie!
Met de barometer krijgt men zelf  het roer in handen en bepalen zij wat voor hen belangrijk is.

PGO-Model

PGO

Voor wie is de IFC-barometer geschikt?
De barometers zijn inzetbaar in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, GGZ, GHZ. Voor de verschillende zorgorganisaties worden specifieke PGO-vragen gesteld die de beleving optimaal in kaart brengt. Binnenkort wordt de barometer van IFC ook ingezet in de eerstelijnszorg; huisartsen, fysiotherapeuten etc. 

Eigen tablet of Laptop
Het is aan te bevelen een tablet van de eigen organisatie te gebruiken voor het uitvoeren van de metingen.

Tablet